QR-koder till tävlingar

Tävlingskommittén är tacksam om så många som möjligt betalar med Swish eller med kort. Vi vill så långt det är möjligt undvika kontanthantering.

Här nedan är QR-koderna till tävlingarna samlade. För att göra en betalning börja med att öppna din Swishapp. Har du inte Swish börja med att logga in på din bank och följ instruktionerna där.

Tänk på att klubbens och Ljusterö Golf ABs swishnummer skiljer sig åt och används för olika syften. Klubbens swish används för tävlingar och andra evenemang som klubber står för medan Ljusterö Golfs swish används för greenfee, servering, polletter och shop. Spara gärna båda som favoriter så att du snabbt hittar rätt nummer. En instruktion finns nedan.

Betala med QR-kod – då får du upp de uppgifter du behöver

För att göra en betalning med QR kod gör du så här:

Öppna din Swish-app. Klicka på kameran – i vissa fall syns den direkt när du öppnat appen i andra fall måste du först klicka på Betala.

Du får då upp en ruta som du riktar mot den QR du vill använda. När uppgifterna laddats med “Tävlingsnamn + Ditt namn:” lägger du till ditt namn efter “Ditt namn:”

Det är viktigt att du inte raderar Tävlingsnamnet som kassören behöver för att kunna identifiera betalningen.

Du kan ändra beloppet om du tex betalar för fler än dig själv.

Betala utan QR-kod

För att betala utan QR-kod matar du in klubbens Swish-nummer som är 123 219 3985. Även i det fallet är det mycket viktigt att du i meddelandefältet skriver in Tävlingens namn. Du får gärna ange även ditt eget namn.

Skapa favoriter i Swish-appen

För att skapa favoriter i Swish gör du så här:

1. Öppna din Swish app
  1. Klicka på “Din profil”, lilla gubben upp i högra hörnet
  1. Välj “Favoriter”
  1. Välj “Ny Favorit”
  1. Under namn, skriv in “Tävling Ljusterö GK”
  1. Under nummer, skriv in swishnumret till tävlingskommittén “123 219 3985”
  1. Spara
Har du funderingar kring hur du ska använda Swishappen – tveka inte att höra av dig till någon i Tävlingskommittén.
Damavslutet
Damslaget