Styrelsens Nyårshälsning

GOTT NYTT GOLF ÅR 2019

Till Alla medlemmar

Vi i styrelsen vill önska Er alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT Golf ÅR.

Hoppas att Tomten kommer med klappar som ger oss ett lägre HCP och längre o rakare utslag. En god träning under vintern kommer att göra nytta vid vårens tävlingar som drar igång i Maj.  Snart vänder det och dagarna blir längre och värmen återvänder.

Nu till information om försäljningen av Ljusterö Golf AB.

Vi har varit i ”stand-by” sedan vi sågs senast på höstmötet när det gäller Försäljningen av vår bana.

Jag och Judit fick den 19 december tillfälle att träffa den tilltänkta köparen vid ett första möte. Då affären inte är avslutad, vilket den blir först vid tillträdet, kan vi i nuläget inte nämna namn och villkor för affären.

Styrelsen kommer att träffa köparen och den framtida driftansvarige vid ett möte den 6 januari. Vi kommer att ge mer information om ägare, golfframtid och inriktning efter mötet.

Till mötet den 6/1 kommer styrelsen att vara väl förberedd med ett batteri av frågor vilka vi hoppas ska ge oss positiva svar om klubbens framtid. En fråga som redan nu har tagits upp är den om förlängning av vårt avtal (frågan var uppe på höstmötet). Vi har fått en första indikation på att det inte skulle vara några problem med det. Styrelsen har redan nu påbörjat arbetet med ett avtalsförslag för att trygga vår rätt att spela även efter den 31 december 2022.

Vi ses på Vårmötet