Klubbmästeri

Under vintern kommer vi att planera för säsongen 2020 och tar tacksamt emot förslag och idéer från er medlemmar.

Vår plan så här långt är givetvis att stå för serveringen i samband med vårmötet i slutet av april. Det blir korv med tillbehör samt kaffe och bullar, som vanligt.

De senaste årens lyckade ”Golfens dag” återkommer sannolikt även säsongen 2020. Då kan man förutom att delta i olika aktiviteter träffa vår PRO som lär ut något om golfens grunder. Det finns klubbor att låna för alla som vill prova på.

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till en trevlig och underhållande säsong. Håll utkik efter datum här på hemsidan, på Facebook och anslagstavlorna.

Vi tar gärna emot tips och önskemål på aktiviteter som gör vår redan goda klubbkänsla ännu bättre.