Klubbmästeri

Vi har ännu en säsong fått det hedervärda uppdraget att sköta medlemsvården 2019.

Vår plan så här långt är givetvis att stå för serveringen i samband med vårmötet i slutet av april. Det blir korv med tillbehör samt kaffe och bullar, som vanligt.

Under säsongen planeras ett par pubaftnar, kombinerade med någon trivsam och inte så ansträngande golftävling. I år utan konkurrens av VM-fotboll.

Förra årets lyckade ”Golfens dag” går av stapeln den 26 juli. Kom och träffa vår PRO som lär ut något om golfens grunder. Det finns klubbor att låna för alla som vill prova på.

Inspirerade av en annan golfklubb på fastlandet planerar vi att ordna några tillfällen ”Middag med putt” för att locka nya medlemmar till klubben.

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till en trevlig och underhållande säsong. Håll utkik efter datum här på hemsidan, på Facebook och anslagstavlorna.

Vi tar gärna emot tips och önskemål på aktiviteter som gör vår redan goda klubbkänsla ännu bättre.

Ewa Sandström                                                  Rolf Petersson

sandstrom.ewa@gmail.com                           petssonr@icloud.com