Klubbgemenskap

Under 2020 blev det av förklarliga skäl inte läge att anordna klubbaktiviteter utanför golfen men vi hoppas verkligen att vi kommer att kunna erbjuda mer av den varan nu under 2021.

Vi smygstartar med vårstädning i början av april. Vi kommer i mindre grupper att ta oss an kvistar och grenar från trädfällningar som gjorts under vintern men även andra lösa föremål som kan störa bollens väg mot hål.

Vi hoppas kunna genomföra en ”Golfens dag” som samlat både golfare och andra som är nyfikna på golf.

Kanske kan vi anordna någon pubkväll, Brittish Open-veckan kan vara en bra tid, eller någon annan aktivitet med blandning av golf och samvaro.

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till en trevlig och underhållande säsong. Håll utkik efter datum här på hemsidan, på Facebook och anslagstavlorna.

Vi tar gärna emot tips och önskemål på aktiviteter som gör vår redan goda klubbkänsla ännu bättre.