Klubbgemenskap

Det är få klubbar som har en så härlig klubbgemenskap som Ljusterö GK. På klubbens veranda möts golfare med olika bakgrund men med den gemensamma passionen för golfen. På Ljusterö är miljön i och kring klubbhuset minst lika viktig som banan och varje år ordnas flera trevliga aktiviteter och tävlingar. Ljusterö har en unik klubbmiljö där alla kan känna sig hemma och är du inte medlem är du varmt välkommen att bli.

Ljusterö Golfklubb bildades 12 november 1991. Banan ägs av Ljusterö Golf AB med vilken klubben har avtal. Klubben är fullvärdig medlem i Svenska Golfförbundet (SGF).

Vi startar säsongen med vårstädning av banan i anslutning till vårmöte med korvgrillning som belöning.

Vi kommer att ordna kortare kvällsaktiviteter med blandning av golf och samvaro. Planen är vidare att erbjuda

• vinprovning
  • modevisning
  • regelquiz
  • sommarfest
  • överraskningskvällar osv

Förra året avslutades med en inspirerande föreläsning om golf med Jenny Hagman och vi hoppas att genomföra en liknande session i år.

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till en trevlig och underhållande säsong. Håll utkik efter datum här på hemsidan, på Facebook och anslagstavlorna.

Vi tar gärna emot tips och önskemål på aktiviteter som gör vår redan goda klubbkänsla ännu bättre.