Klubbgemenskap

Det är få klubbar som har en så härlig klubbgemenskap som Ljusterö GK. På klubbens veranda möts golfare med olika bakgrund men med den gemensamma passionen för golfen. På Ljusterö är miljön i och kring klubbhuset minst lika viktig som banan och varje år ordnas flera trevliga aktiviteter och tävlingar. Ljusterö har en unik klubbmiljö där alla kan känna sig hemma och är du inte medlem är du varmt välkommen att bli.

Ljusterö Golfklubb bildades 12 november 1991. Banan ägs av Ljusterö Golf AB med vilken klubben har avtal. Klubben är fullvärdig medlem i Svenska Golfförbundet (SGF).

Säsongen 2022

Förutom golf och tävlingar ordnar vi andra sociala trevligheter i klubben. Vi har haft en smakfull ost-och vinprovning tillsammans med Helena från Ljusterö Ost&Deli och Magnus Gardshol från Gardshol Wines. Det blev en lyckad kväll då vi fick lära oss om Sydafrikas vinhistoria och smaka på sydafrikanska viner samt ostar och chark som passade till.

White Lady tävlingen blev också en social tillställning med mannekänguppvisning till ett glas cava. Därefter blev det shopping av golfkläder till rabatterade priser.

Vår Sommarfest blev mycket lyckad, där temat var Italien. Vi började med quiz och lagtävlingar i 5-kamp. Därefter briljerade köket med en utsökt italiensk buffé som avnjöts tillsammans med alla glada deltagare i ett musikquiz. Vädret bjöd upp till en härlig varm sommarkväll.

Säsongen startade säsongen med en gemensam vårstädning av banan i anslutning till vårmöte med korvgrillning som belöning.

Vi tar gärna emot tips och önskemål på aktiviteter som gör vår redan goda klubbkänsla ännu bättre.

Hör av dig med tips och idéer till Christer Sjöberg eller Ingrid Leitzler.