Warning: Use of undefined constant GIT_API - assumed 'GIT_API' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/34/187034/ljusterogolf.se/public_html/klubben/wp-content/plugins/git-integration/git-integration.php on line 153 Klubbens Facebookgrupp - Ljusterö Golfklubb Klubbens Facebookgrupp - Ljusterö Golfklubb

Klubbens Facebookgrupp

Vi är medvetna om att många valt att inte ansluta sig till Facebook. Samtidigt är det ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera med många. Här nedan kan du se delar av det som publicerats på Klubbens Facebookgrupp. På grund av Facebooks regler är det tyvärr inte alltid möjligt att se vem som skrivit inlägget.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

2 weeks ago

Judit Nörgren Müller

Kallelse till höstmöte gick ut per mail igår till alla medlemmar. Du hittar mer information på hemsidan. Läs merLäs mer

4 weeks ago

# Finalen i 7-köret Söndagen 4 Oktober!

Finalen i 7-köret har under Söndagsmorgonen gått av stapeln i gråmulet väder. Snittscoren från de 5 bästa ronderna under säsongen räknas och 10 spelare har utefter detta kvalificerats till finalen.

Tävlingen 7-Köret spelas i vanliga fall på hål 1-9 varje (nästan) Lördag och Söndag från Maj till Oktober och till årets final som spelades på hål 10-18 ställde 10 förväntansfulla tävlare upp kl 08:00.

Finalen spelas som vanligt scratch, för varje spelat hål faller den spelare som har flest antal slag bort och efter 9 spelade hål står vinnaren klar.

I år lyckades **Ulf Palin** efter en hård kamp mot 9 andra rutinerade tävlare att ta hem segern.

**Deltävlingar under säsongen:**

**Längsta Drive:**
* Damer – Ewa Sandström 140m
* Herrar – Claes Thimrén 227m

**Närmast hål: **
* Herrar – Calle Sandström 0,3m
* Damer – Annika Edbom Johansson 3,5m

**Running Eclectic**
1. Claes Thimrén – 35 slag
1. Ulf Palin – 36 slag
1. Kalle Hultman – 36 slag (hcp)
1. Lasse Johansson – 39 slag
1. Calle Sandström – 40 slag
1. Annika Edbom Johansson – 46 slag

**Vi tackar:**
* Göran Henriksson – Tävlingsledare samt arrangör
* Alla morgonpigga tävlare
* Ljusterö Golf AB för bokade tider
* Banpersonalen för en suverän bana
* Restaurangpersonalen för goda smörgåsar, bullar och kaffe
* Vädergudarna

Hoppas vi ses igen till nästa säsong!

//7-Köret
Läs merLäs mer

Comment on Facebook

Kalle och jag tackar för en jättefin säsong. Trots att 2020 inte riktigt blev som andra år. Det är ett underbart gäng som kommer lördagar och söndagar, i ur och skur ( kanske inte så mycket i skur, men ändå). Underhållande golf, härliga, roliga spelkompisar och Ja, kan inte bli bättre. Några veckors abstinens blir det men sedan ser vi fram emot maj och förhoppningsvis ett mer positivt 2021. Kram på er allihopa

Så fantastiskt roligt att få spela med så trevliga golfare.🏌️‍♀️🏌️‍♂️ Det har varit en härlig säsong. Ser fram emot maj 2021. Tills dess…. Ta hand om er❤

Stort Grattis till alla morgonpigga!

4 weeks ago

## **Avanmäla dig från tävling efter att anmälningstiden gått ut?**

Om Du avser att avanmäla från en tävling efter att anmälningstiden gått ut, ring då till den tävlingsledare som är angiven i Mingolf.se. Det går nämligen inte att avanmäla sig efter att tiden gått ut för anmälan. Det blir annars en massa besvär och framförallt onödigt arbete att stuva om i bollarna kort innan tävling.

Tack för Din hjälp!

//Tävlingskommittén
Läs merLäs mer

Load more