Klubbens Facebookgrupp

Vi är medvetna om att många valt att inte ansluta sig till Facebook. Samtidigt är det ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera med många. Här nedan kan du se delar av det som publicerats på Klubbens Facebookgrupp.

På grund av Facebooks regler är det tyvärr inte alltid möjligt att se vem som skrivit inlägget men om du tycker det är i sin ordning att ditt namn och Facebook-bild syns här nedan följer du instruktionerna HÄR.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

20 minutes ago

Hallå damer, sista anmälningsdag för Damavslutet är på tisdag 21/9 kl 12, men smartast är att anmäla sig nu! Det brukar vara så trevligt – så varmt välkomna! 🏌️‍♂️🏌️‍♀️ Läs merLäs mer

3 days ago

Damavslutet spelar vi den 26/9. Som vanligt blir det scramble och vi avslutar med lite överraskning samt några prisutdelningar. Öppet för damer alla åldrar och alla hcp.

Sista anmälningsdag – 21 september.
Läs merLäs mer

3 days ago

Men Annika, det var ju golf vi skulle spela ?? Läs merLäs mer

Men Annika, det var ju golf vi skulle spela ??
1 week ago

Damernas tisdagsgolf – det börjar närma sig den sista gången.
Men inte slut än – på tisdag spelar vi 6+6+6, dvs samma upplägg som vid Sjöräddningen, dvs 6 hål bästboll, 6 hål greensom och sen 6 hål foursome i lag om två. Vill du tävla finns så klart 9 resp 18 hål utom tävlan.
Sen är det bara en tisdagsgolf kvar, dvs 21/9.
Och missa inte Damavslutet den 26/9. Då spelar vi en scramble mest troligen med någon överraskning i samarbete med Ljusterö Deli.
Läs merLäs mer

Load more