Klubbens Facebookgrupp

Vi är medvetna om att många valt att inte ansluta sig till Facebook. Samtidigt är det ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera med många. Här nedan kan du se delar av det som publicerats på Klubbens Facebookgrupp.

På grund av Facebooks regler är det tyvärr inte alltid möjligt att se vem som skrivit inlägget men om du tycker det är i sin ordning att ditt namn och Facebook-bild syns här nedan följer du instruktionerna HÄR.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

1 week ago

Hej! Min fb sida har blivit hackad. Om du får en ny vänförfrågan eller dylikt är det inte från mig. Den är tydligen identisk med min bortsett från att jag på min sida skrivit att den blivit hackad.

Läs merLäs mer

3 weeks ago

Och inte lagar dom nedslagsmärkena efter sig

Läs merLäs mer

Och inte lagar dom nedslagsmärkena efter sig

Comment on Facebook

Fy bubblan😡

Rådjur eller hjort?

Sannolikt hjortar

Bjärven

Ja man får ta det onda med det goda

View more comments

4 weeks ago

Höstgolf när det är som bäst – 29 oktober!!

Läs merLäs mer

Höstgolf när det är som bäst - 29 oktober!!

Comment on Facebook

Så härligt. Är ngt AvisGlad för er skull. 😉

Ja, visst var det härligt!😊⛳️

2 months ago

Sista tävlingen "Upploppet" gick av stapeln i omväxlande väder, 39 tappra deltagare ställde upp och gick runt på dryga 4 timmar, mycket bra gjort!

Det var ganska "tight" mellan lagen. Hela resultatlistan finner ni på Mingolf.se.

Resultatet:

1:a plats – Ottosson, Petersson, Peterson och Lagerlöf, 62 slag

2:a plats – Skoglund, Freander, Pilskär och Aunapuu, 63 slag

3:e plats – Björnsson, Emling, Sjöblom och Andersson, 64 slag

Vi som arrangerat tävlingarna tackar alla Er som deltagit i säsongens tävlingar, alla Er som arbetat med banan, Ljusterö Golf AB, receptionen och restaurangpersonalen. Vi tackar förstås våra trogna sponsorer Ljusterö Golf AB, Finnhamn Arkipelag AB, Jenny Thörnström Fotograf, Ljusterö Ost & Deli, Tempo Ljusterö samt Optimera Ljusterö.

Säsongen fortsätter förstås utan tävlingar och vi önskar Er alla en lång härlig golfhöst, hoppas vi ses nästa säsong! Vi vill gärna förnya tävlingsprogrammet, så kom gärna med förslag!

//Tävling

Läs merLäs mer

Sista tävlingen Upploppet gick av stapeln i omväxlande väder, 39 tappra deltagare ställde upp och gick runt på dryga 4 timmar, mycket bra gjort!Det var ganska tight mellan lagen. Hela resultatlistan finner ni på Mingolf.se.Resultatet:1:a plats - Ottosson, Petersson, Peterson och Lagerlöf, 62 slag2:a plats - Skoglund, Freander, Pilskär och Aunapuu, 63 slag3:e plats - Björnsson, Emling, Sjöblom och Andersson, 64 slag Vi som arrangerat tävlingarna tackar alla Er som deltagit i säsongens tävlingar, alla Er som arbetat med banan, Ljusterö Golf AB, receptionen och restaurangpersonalen. Vi tackar förstås våra trogna sponsorer Ljusterö Golf AB, Finnhamn Arkipelag AB, Jenny Thörnström Fotograf, Ljusterö Ost & Deli, Tempo Ljusterö samt Optimera Ljusterö.Säsongen fortsätter förstås utan tävlingar och vi önskar Er alla en lång härlig golfhöst, hoppas vi ses nästa säsong! Vi vill gärna förnya tävlingsprogrammet, så kom gärna med förslag!//TävlingImage attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Kul o se dig Inger!👍

Ettan, tvåan o trean 👌🌺❤️⛳️

Huuurrrraaaa för alla 💐💐💐

2 months ago

Läs merLäs mer

Comment on Facebook

Grattis till vinsten! 🏆🏌️‍♀️

Stort Grattis 💐

Grattis till er… ❤️♥️🌺🌺

Load more