Klubbens Facebookgrupp

Vi är medvetna om att många valt att inte ansluta sig till Facebook. Samtidigt är det ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera med många. Här nedan kan du se delar av det som publicerats på Klubbens Facebookgrupp. På grund av Facebooks regler är det tyvärr inte alltid möjligt att se vem som skrivit inlägget.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

2 days ago

Tack !
Trots kalla vindar kom ett tjugotal medlemmar och städade banan under fredag och lördag. Suverän insats och, trots Coronarestriktionerna, blev det två trevliga dagar som avslutades med Oscar vid grillen och vi bjöds på hamburgare och kryddiga korvar. Jättetack också till våra alltid så närvarande banarbetare samt till vår nya vd, Janne Edlund.
Nu ser vi fram emot värme och banans öppnande !
Läs merLäs mer

6 days ago

Anmälan till Vårmöte och Vårstädning – det har kommit lite frågor om hur man gör på mingolf.golf.se.

Man går där in och väljer Sök tävling och anger sedan datum och klubb eller skriver Vårmöte eller Vårstädning i rutan Fritext. Där kommer det upp en lista över alla valbara evenemang.
Läs merLäs mer

7 days ago

Vi påminner om städdagarna fredag och lördag den 9:e och 10:e april. Vi träffas på parkeringen klockan 10.00 medförande krattor där banarbetarna fördelar uppgifter där de bäst behövs. Vid 12.30 bjuder vår vd Janne och kock-Oskar på korv och kaffe. Givetvis tar vi hänsyn till all Coronarekommenation.
Anmäl dig på ”min golf”vilken dag som passar och om du är intresserad av förtäring.
Banan ska vara tip-top när den öppnar, eller hur !
Välkomna
Kommittén för klubbgemenskap 🏌️‍♂️🏌️‍♀️🏌️‍♂️🏌️‍♀️🏌️‍♂️🏌️‍♀️🏌️‍♂️🏌️‍♀️
Läs merLäs mer

Comment on Facebook

Jag kommer!!! Men med anmälan …🥰👏

6 days ago

😢 Jag har börjat titta på vad som händer på golffronten i år o lite på tävlingsverksamheten men till min fasa ser jag att födda 1951 o tidigare kan bli borttagning från tävlingarna, Corona restriktioner från Golf förbundet 😢 Läs merLäs mer

Comment on Facebook

Verkligen illa Men inget att göra, bara att lyda order 🌻

Konstigt, vi kommer ju att vara vaccinerade ??

Hittar inte det för 2021 däremot var det så för 2020. Vilken artikel har du läst det i?

Hej, det är tyvärr så att texterna i alla tävlingar inte blivit uppdaterade. Kolla in på Golfförbundets sida för att se vad som gäller. Vår målsättning är att informationen i tävlingar skall vara ”up to date” i god tid innan tävling. Just nu så är läget att Golfförbundet starkt avråder från tävlingar, men vi hoppas att läget ser bättre ut i början av Maj.

Nu ligger det i informationen för varje tävling en länk till Golfförbundets aktuella information gällande tävlingsverksamhet. Eftersom den uppdateras på veckobasis så finner vi det lämpligast att dela via länk. I övrigt gäller tillfälliga tävlingsbestämmelser för klubben som tidigare år www.ljusterogolf.se/klubben/tavlingsregler/

View more comments

2 weeks ago

Hej alla Ljusterögolfare!

Jag förstår att det är många som törstar efter att komma igång med golfspelandet och få veta lite om vad som är på gång med klubben och banan just nu. Eftersom påskveckan står för dörren och det gått en dryg månad sedan jag tog över efter Andy, tänkte jag passa på att delge alla en liten status uppdatering.
Det är fortfarande mycket att sätta sig in i men det går sakta men säkert framåt. Jag vill samtidigt be om ursäkt för att jag inte hunnit återkomma till några av er som hört av sig, eller om jag varit lite för snål med informationen, men jag har fokuserat på att skaffa mig en god helhetsbild av jobbet först.

Det många undrar just nu är när vi kan öppna banan och det ligger helt i händerna på våra duktiga banarbetare och vädergudarna. Det har varit blött i år så vi räknar med slutet av april eller början av maj i dags läget. Vidare kommer vi slussa ut information löpande via ban-Janne och hans team.

Däremot är Driving rangen öppen men det är även vår fina padelbana som står redo för bokning. Blir det fint väder så kan ju det vara nått att stilla abstinensen med tillsvidare.

Jag har fått en hel del medlemsärenden som rör allt från nya medlemmar till förändringar av befintliga medlemskap samt allmänna frågor. Vissa har jag inte kunnat ge svar på ännu eller hunnit utföra, men förhoppningsvis ska alla medlemsärenden inom kort vara på banan😅.

Som avslutning kan jag också glädjande meddela, som flera av er säkert redan vet eller hört, att vi har lyckats knyta kock-Oscar permanent till klubben vilket borgar för fantastisk kvalitet på maten och att ingen ska behöva gå hungrig från Ljusterö golf i sommar heller.

Glad påsk önskar Janne Edlund
Läs merLäs mer

Comment on Facebook

👏☀️🏌️‍♀️

Lovely med Oscar👍 och så hoppas vi på Torrt väder… 🌞

👍👍👍

Vad trevligt att få veta lite mer om banan och att Kock- Oscar stannar och lagar goda maten…. alla längtar till att vi kan ses och spela golf igen!!! Tills dess Glad Påsk 🐥🐣🐔🌷🐥⛳️🏌️‍♀️🏌️

Load more