Klubbens Facebookgrupp

Vi är medvetna om att många valt att inte ansluta sig till Facebook. Samtidigt är det ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera med många. Här nedan kan du se delar av det som publicerats på Klubbens Facebookgrupp. På grund av Facebooks regler är det tyvärr inte alltid möjligt att se vem som skrivit inlägget.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 days ago

Är rangen öppen? Läs merLäs mer

Comment on Facebook

Japp, vi hade 2 polletter och testade, det funkade för 2 veckor sedan 👌

Jättebra! Tack för svar!

Du får även spela på banan från och med idag ✌️ obs! Endast hål 1+14-18, peggad boll på fairway och inga inspel på greenerna.

👍

3 weeks ago

Sista chansen att anmäla sig till golfträning på Ullna är i morgon. Vi öppnar nu även upp för träningssugna herrar. Välkommen med din anmälan! Läs merLäs mer

4 weeks ago

De flesta kan nu se sin nya handicap (enligt nya världshandicapsystemet som gäller i Sverige från 1 mars) genom att logga in på Min Golf. Läs merLäs mer

Comment on Facebook

Höjd

Höjd, höjd… nu gäller det att spela bra denna säsong…👩‍🦯🥰🏌️‍♀️😇

4 weeks ago

Idag är det skottdagen – kanske är det därför många måste skotta för första gången den här vintersäsongen. Men snart så – våren är förhoppningsvis här fortare än fort.

Imorgon är första dagen med nya världshandicapsystemet men tidigast på onsdag, inte helt klart än när på dagen det blir tillgängligt, kommer du att kunna se ditt nya handicap.

Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till hcp-kommitténs ordförande, Christer Sjöberg. Kontaktuppgifter hittar du under fliken Styrelse på hemsidan. Eller till klubben@ljusterogolf.se.

Ni som spelat många rundor i utlandet nu under vintern tipsar vi om att samla in så många uppgifter som möjligt om datum, bana, slope och CR så finns det eventuellt möjlighet att justera handicapet om det skulle behövas.
Läs merLäs mer

Load more

Ljusterö Golfklubb