Juniorer

Funktionär

Axel Romander

E-post: axelgosta00@gmail.com

Det händer mycket på juniorsidan och det här är bland annat vad vi erbjuder under säsongen 2020.

Lördagsträning, från 13 juni

På lördagarna är det träning mellan 14:00 – 15:30 med start från 13 juni. Det blir träning under sju lördagar med undantag för midsommardagen.

Här är alla välkomna att utveckla sin golf och samtidigt få nya kompisar.

Anmälan görs till klubben@ljusterogolf.se och priset för de åtta lördagarna är 800 kr. Är man med både på lördagarna och tisdagarna är priset 1 300 kr.

Välkomna önskar Axel och Björn

Golfkul för de minsta, från 24 juni

Från och med nästa tisdag, den 23 juni drar GOLFKUL igång för våra minsta, 5-10 år.

Detta sker tisdagar klockan 16.00

Inga förkunskaper krävs, men det är viktigt att man kan vara ifrån föräldrarna och att man själv vill vara där för hela gruppens skull.

Vi leker fram golfen och blandar lek, tips och bus med 3 i rad på puttinggreen, bunkergömma och golfbilsrally.

7 tillfällen kostar 800 kr och du anmäler dig på junior@ljusterogolf.se . Är man med både på lördagarna och tisdagarna kostar det 1 300 kr.

Välkomna hälsar Axel och Andy

3-dagars Juniorläger, 29/6 – 1/7

För alla killar och tjejer från 10 år och uppåt, och som har ett Golf-ID utlovas golf, glädje och gemenskap i dagarna tre.

Varje dag startar med en gemensam frukost 08:30 och avslutas ca 16:00. På schemat varvar vi träning, spel, regler, golfbrännboll, bad, lagtävlingar, skratt och lek.

De som vill kan även testa på att spela padeltennis under förutsättning att banan står färdig tills dess.

Det ingår frukost, lunch, fika så vi lovar att barnen aldrig går hungriga. Kan nog bli en glass eller två. Utöver det ingår en snygg pikè, ett trevligt välkomstkit samt all träning.

Priset för lägret är 2500:- men Ljusterö Golfklubb sponsrar med hälften för dem som är medlemmar i klubben i vilket fall priset för er blir 1250:-.

Anmälan görs till junior@ljusterogolf.se

Skriv namn, golf-id, strl piké alt längd på barnet, ev allergier och konktaktinfo till förälder.

Axel, Sara, August, Andy