Greenfee

Greenfee 2019

Numera bokas allt golfspel hos oss via appen Sweetspot. Självklart går det bra att ringa eller maila om så önskas. Du hittar appen i appstore eller google play. Där behöver du inga golf-id utan kan boka med dina golfkompisars telefonnummer.

Under oktober är greenfee 250 kr samtliga dagar i veckan.

Gäst till medlem har under 2019 år säsong 20% rabatt på greenfee.

Vid gruppbokning och företagsgolf går det bra och ringa Andy eller maila.

Golfhäftet gäller en gång under säsong.

Varmt välkommen till vår lilla pärla i Skärgården.

Hitta hit

Från Stockholm tages Norrtäljevägen via Åkersberga. Väg 276 leder genom Åkersberga mot Furusund och efter 20 minuter kommer avfarten till Ljusterö färjeläge. Väl över på Ljusterö följ vägen söderut mot Linanäs. Efter några kilometer tag höger mot Väsby och följ skyltar till golfbanan.

Från Norrtälje kör väg 276 mot Åkersberga och tag av vänster efter Roslagskulla kyrka. Väl över på Ljusterö följ beskrivning ovan.

Båtbrygga

Vi har de 6 inre markerade båtplatser på bryggans utsida, dvs sidan utåt viken. Båtplatserna får du utnyttja kostnadsfritt över dagen. Det är endast 300 meter till klubbhuset.

Passa på att spela på Ljusterö när du är ute i skärgården. Bryggans läge är N 59°30,22 E 18°33,91.

Välkommen i hamn!

Hyra stuga

Vi har två stugor på vardera 25 kvm för övernattning. Stugorna är fullt utrustade för 4 personer. Sovrum, toalett med dusch och ett allrum med pentry. Belägna ca 80 m från klubbhuset. Priset är 900 kr per natt och stuga. Maila eller ring reception för bokning. Klicka här för att se bilder.