Damträning på Ullna Indoor

Dags att lära känna såväl Golfswingen som Andy

Ta chansen att mjuka upp golfswingen inför sommarens säsong och att träffa vår nye klubbchef, Andy Danewid, som också arbetar som PRO.

För er damer, (medlemsskap i Ljusterö Golfklubb är ett villkor), har vi på Ullna Indoor Golf (http://ullnaindoor.se/golfhallen/) bokat 5 mattor, som man delar på två och två, den 21/3, 28/3 samt den 4/4. Träningen äger rum mellan kl 19-20 så att det ska kunna passa även er som arbetar. Det blir lektion den 21/3 och den 4/4 medan den 28/3 så tränar ni på egen hand. Kanske har Andy tipsat om hemläxa?

Kostnaden för 3 träningstillfällen varav 2 med Andy som tränare blir, beroende på antalet deltagare, mellan 545 (vid 10 deltagare) och 745 (vid tex 5 deltagare). Minsta antal deltagare är 5 och högsta antal är 10 deltagare men blir ni fler kan vi försöka boka fler mattor.

Ena gången blir det fokus på närspel och den andra gången på de längre slagen.

Anmälan gör du till klubben@ljusterogolf.se eller till Judit Müller på 0708-550476 senast den 25 februari.

Anmälan är bindande.  Har du anmält dig men får förhinder kan du själv hitta någon annan istället och då kommer ni själva överens om hur ni fördelar kostnaden.

Välkomna
Damkommittén