Coronaviruset

Coronaviruset har verkligen ställt till det för oss alla världen över och skapat både stora och små och i många fall allvarliga bekymmer.

Vi skickade ut ett Nyhetsbrev för några dagar sedan där vi hintade om hur det kan påverka vår tävlingsverksamhet. I fredags kom ytterligare restriktioner via golfförbundet och vi har nu ställt in alla tävlingar tills vidare.

Sällskapsspel är fortfarande tillåtet och vi ber er alla att följa rekommendationen att dels hålla avstånd, förslagsvis en klubblängd, med utsträckt arm, eller en klubblängd från vardera hållet.

Samlas inte för många före och efter spelet och håll koll på händerna; tvål och vatten så många gånger du bara kommer åt.

Vi kommer att skicka ut ytterligare ett Nyhetsbrev inom kort med lite mer information.