Kalender

okt
12
lör
Höstmöte 12 oktober
okt 12 kl. 12:00 – 14:00
Ljusterö Golf bjuder till Säsongsavslutning
okt 12 kl. 17:30 – 21:30

Lördagen den 12 oktober bjuder Ljusterö Golf in till säsongavslutning med Quiz där de tänker tömma både kylar och hyllor samt testa er kunskaper på bred front. Det finns begränsat antal platser och du bokar på mat@ljusterogolf.se. De startar klockan 17:30 och biljetter kostar 230 kr och då ingår mat, quiz och två dricka.

jul
2
tor
Semesterstarten @ Ljusterö golfklubb
jul 2 kl. 08:00 – 13:00
jul
14
tis
Damernas tisdagsgolf
jul 14 kl. 09:00 – 10:30

Tisdagsgolfen är, under rådande coronapandemi, enbart spel under sällskaplig form. Här är viktigt att vi beaktar de regler och rekommendationer som banägaren och klubben fastslagit.

Håll avstånd, förslagsvis en klubblängd, med utsträckt arm, eller en klubblängd från vardera hållet.

Vi kommer inte att dela ut förutskrivna scorekort. Använd digitala scorekort om du har möjlighet, tex Golf Game Book, OnTag Scorekort mfl. Blanka scorekort finns att hämta i lådan vid ettan. Receptionen kan inte skriva ut scorekort åt oss då startlistan är gjord i GIT tävling.

Växla inte scorekort med varandra utan var och en för sin score. Markör åt medspelare kan du vara på ditt scorekort. Var och en registrerar själv sina rundor som efter vilken sällskapsrunda som helst.

Du kan anmäla dig till att spela antingen 9 eller 18 hål Anmälan sker senast 23:59 lördagen innan.

Slutligen en uppmaning att inte samlas för många före och efter spelet och tvätta händerna med tvål och vatten så ofta det går.

Välkomna!

jul
15
ons
Sjöräddningen
jul 15 kl. 08:00 – 15:00

ÖPPEN FÖR ALLA. Viktig coronainformation längst ned.

Partävling (Fyrboll (1-6) – Greensome (7-12) – Foursome (13-18), särskilda regler, välgörenhet, 18hål.

Spelavgifterna går oavkortat till Svenska Sjöräddningssällskapet.

Deltagaravgift 60:-. Swisha gärna någon/några dagar innan tävlingen till 123 219 3985. Uppge Tävling och ev namn vid Swish! Använd gärna QR-koden ovan.

Eventuell greenfee för såväl externa gäster som klubbmedlemmar betalas i receptionen innan uthämtning av scorekort.

​Vid individuell anmälan försöker vi para ihop spelare.

Hål 1-6 Fyrboll: Två spelare bildar sida och spelar varsin boll. I slagspel måste vardera spelarens resultat kunna identifieras på scorekortet. Det bästa resultatet på varje hål räknas som sidans resultat på hålet.

Hål 7-12 Greensome: I greensome, som är en modifierad form av foursome, slår båda spelarna ut på varje hål och väljer därefter med vilken av de båda bollarna de vill fortsätta. Den som inte slog ut den valda bollen spelar nästa slag och sedan slår spelarna fortsättningsvis vartannat slag på samma sätt som i foursome.

Hål 13-18 Foursome: I foursome spelar två spelare på samma boll. Spelarna skall slå ut från varannan tee och skall därefter slå vartannat slag under spelet av varje hål.

Särskilda regler på grund av coronapandemin:

Inför denna tävling gäller särskilt att inga scorekort skrivs ut i förhand utan blanka kort kan hämtas i lådan vid tee 1. Den tävlande som har lägst handicap i respektive lag skriver ett scorekort med både det egna som det andra lagets score. Lagens kort stäms sedan av mellan lagen. Lagets scorekort signeras av den som fört resultatet, fotograferas och skickas per mail till tävlingsledaren, sjoberg.christer@gmail.com.

Vi är tacksamma om alla tävlande känner till de tillfälliga tävlingsbestämmelserna som finns på hemsidan – https://www.ljusterogolf.se/klubben/tavlingsregler/.