Banan

18 unika hål i förförande skärgårdsmiljö

Vår uppskattade bana ligger centralt belägen på ön och sedan 2003 erbjuder vi 18 hål där inget hål är det andra likt. Våra greener är vana vid superlativ och tack vare mattor på våra utslagsplatser har vi kunnat skapa tee-områden som på många ställen erbjuder fantastiska vyer där vi annars inte hade kunnat spela ifrån. På scorekortet må en del hål se korta och enkla ut men våran erfarenhet säger att verkligheten är en annan. Men du får gärna motbevisa oss 😉

En spännande golfanläggning där närheten till vattnet är påtaglig och från flera hål har man en fantastisk utsikt över fjärdar och öar.

Naturligtvis kan man komma med egen båt och lägga till vid våra 6 båtplatser och skulle de vara upptagna eller du kommer med segelbåt har vi även två svajbojar.

Så oavsett om du kommer med bil, båt eller cykel så lovar vi att göra allt för att du ska få en minnesvärd upplevelse på vad vi anser vara skärgårdens roligaste golfbana.

Välkommen att boka i appen Sweetspot, ring 08-542 400 35, eller maila receptionen.

Vi ses på Ljusterö Golf!

Slopetabell Damer – pdf

Slopetabell Herrar – pdf

Antal hål18
BankaraktärKuperad skärgårdsbana i vacker kulturmiljö, variationsrik
Par71
BanarkitektRolf Löwgren, Björn Eriksson
Spelklar1993, 2004
CR/Slope Herrar69,2/130
CR/Slope Damer68,8/120
Längd gul tee5170 m
Längd röd tee4191 m
HCP-kravPå helgerna ska minst en spelare med officiellt hcp finnas i bollen.

FACILITETER

Driving RangeJa