Vårstädning av banan

2021-04-10T12:00:00+02:00
Var:
Ljusterö golfklubb

Med hänsyn tagen till Corona-situationen vill vi ändå genomföra städdagar på banan vid två tillfällen. Våra banarbetare har gjort ett jättejobb under vintern och bland annat fällt en stor mängd träd. Förutom att kratta och rensa behöver kvistar och grenar dras samman i högar för bortforsling.

För medlemmar som känner för det inbjuder vi till städning vid två tillfällen. Fredagen den 9 april och lördagen den 10 april. Vid båda tillfällena träffas vi, på behörigt avstånd, på parkeringen utanför klubbhuset, klockan 10.00 med krattorna i högsta hugg. Våra banarbetare kommer att fördela sysslorna där störst behov finns.

Efter avslutad städning, klockan 12.30 kommer vår nya vd, Janne och kock-Oskar att stå vid grillarna och bjuda på korv och kaffe till de som önskar. Enligt reglerna måste vi kunna hålla ett avstånd på minst en meter från varandra och det är serveringens men även i högsta grad vårt eget ansvar att förhålla oss till dom reglerna.

Du som vill delta anmäler dig på mingol.golf.se senast två dagar innan. Ange vilken dag eller ev båda dagarna samt om du vill ha korv och kaffe. Givetvis planerar vi för en Coronasäker servering och munskydd kommer delas ut redan när vi träffas.

Med all respekt förstår vi att det finns medlemmar som inte önskar delta och för dem finns självklart möjlighet att individuellt åka ut på banan för en städinsats. För det mesta finns banarbetare på plats som har koll på prioriteringen.

Alla vi som ser fram emot en ny säsong önskar oss naturligtvis en välskött och inbjudande bana – och den kan vi alla bidra till.

För frågor kontakta Ewa Sandström, 070 2130375.

Välkomna till vårstädningen önskar

Klubbstyrelsen