Upploppet

ENDAST FÖR MEDLEMMAR I LJUSTERÖ GK.

Sponsrad av Optimera Ljusterö!

Ljusterö Scramble, 3-4 spelare i varje lag, 18 hål. Kanonstart – dock endast om det vid speltillfälllet åter blivit tillåtet!

Deltagaravgift 150:- inkl lunch bestående av mat, bröd, dryck och kaffe. Arrangemanget kring lunchen är helt beroende av Coronaläget.

Swisha gärna någon/några dagar innan tävlingen till 123 219 3985. Uppge namn och Tävling vid Swish!

Eventuell greenfee för såväl externa gäster som klubbmedlemmar betalas i receptionen innan uthämtning av scorekort.

Ljusterö Scramble: Varje lag består av 3 till 4 tävlare. Samtliga slår var sin boll från tee. Därefter väljer laget från vilken bolls läge de vill fortsätta spela och markerar denna. I valfri ordning placerar tävlarna sin resp boll inom 1 scorekort från detta läge, dock inte närmare hål, och spelar sitt slag.  Den tävlare som slagit den boll som valts får, i lag med 4 tävlare, ej slå nästa slag. Alla spelare måste bidra med minst 3 utslag.

“En spelare får, i syfte att spara tid, lov att håla ut efter en annan spelare även om fler i laget har möjlighet kvar att putta från föregående plats. Laget räknar naturligtvis då det lägsta resultatet.”