Sjöräddningen

ÖPPEN FÖR ALLA. Viktig coronainformation längst ned.

Partävling (Fyrboll (1-6) – Greensome (7-12) – Foursome (13-18), särskilda regler, välgörenhet, 18hål.

Spelavgifterna går oavkortat till Svenska Sjöräddningssällskapet.

Deltagaravgift 60:-. Swisha gärna någon/några dagar innan tävlingen till 123 219 3985. Uppge Tävling och ev namn vid Swish! Använd gärna QR-koden ovan.

Eventuell greenfee för såväl externa gäster som klubbmedlemmar betalas i receptionen innan uthämtning av scorekort.

​Vid individuell anmälan försöker vi para ihop spelare.

Hål 1-6 Fyrboll: Två spelare bildar sida och spelar varsin boll. I slagspel måste vardera spelarens resultat kunna identifieras på scorekortet. Det bästa resultatet på varje hål räknas som sidans resultat på hålet.

Hål 7-12 Greensome: I greensome, som är en modifierad form av foursome, slår båda spelarna ut på varje hål och väljer därefter med vilken av de båda bollarna de vill fortsätta. Den som inte slog ut den valda bollen spelar nästa slag och sedan slår spelarna fortsättningsvis vartannat slag på samma sätt som i foursome.

Hål 13-18 Foursome: I foursome spelar två spelare på samma boll. Spelarna skall slå ut från varannan tee och skall därefter slå vartannat slag under spelet av varje hål.

Särskilda regler på grund av coronapandemin:

Inför denna tävling gäller särskilt att inga scorekort skrivs ut i förhand utan blanka kort kan hämtas i lådan vid tee 1. Den tävlande som har lägst handicap i respektive lag skriver ett scorekort med både det egna som det andra lagets score. Lagens kort stäms sedan av mellan lagen. Lagets scorekort signeras av den som fört resultatet, fotograferas och skickas per mail till tävlingsledaren, sjoberg.christer@gmail.com.

Vi är tacksamma om alla tävlande känner till de tillfälliga tävlingsbestämmelserna som finns på hemsidan – https://www.ljusterogolf.se/klubben/tavlingsregler/.

Kommentarer inaktiverade.