Nya par

ÖPPEN FÖR ALLA. Viktig coronainformation längst ned.

Lagtävling/Greensome, poängbogey, 2 spelare i varje lag, spelare 1 tilldelas 60% hcp medan spelare 2 tilldelas 40% hcp.

Lagen lottas slumpvis vilket innebär att lagen kan bestå av man/kvinna, man/man eller kvinna/kvinna.

Om det skulle bli ojämna lag måste tyvärr den sist anmälda ställas som reserv.

Deltagaravgift 60:-. Swisha gärna någon/några dagar innan tävlingen till 123 219 3985. Uppge Tävling och namn vid Swish! Använd gärna QR-koden ovan.

Eventuell greenfee för såväl externa gäster som klubbmedlemmar betalas i receptionen innan uthämtning av scorekort.

Särskilda regler på grund av coronapandemin:

Inför denna tävling gäller särskilt att inga scorekort skrivs ut i förhand utan blanka kort kan hämtas i lådan vid tee 1. Den tävlande som har lägst handicap i respektive lag skriver ett scorekort med både det egna som det andra lagets score. Lagens kort stäms sedan av mellan lagen. Lagets scorekort signeras av den som fört resultatet, fotograferas och skickas per mail till tävlingsledaren, lenaholmgren414@gmail.com.

Vi är tacksamma om alla tävlande känner till de tillfälliga tävlingsbestämmelserna som finns på hemsidan – https://www.ljusterogolf.se/klubben/tavlingsregler/.