Ladies and Mens Invitation

Fyrboll Poängbogey (bästboll) med Löpande start från kl 10:00!

Spelas i lag om 2 spelare där det bästa av de två spelarnas noteras som resultat på hålet. Ena spelaren ska vara medlem i Ljusterö GK och den andra spelaren i annan klubb.

1 damklass och 1 herrklass!

Avgift 400 kr / par (inkluderar 2 tävlingsavgift, 2 mat+kaffe+kaka). Därutöver tillkommer för spelare från annan klubb 300 kr i greenfee som betalas i receptionen innan scorekort hämtas ut. Betala gärna med Swish 123 219 3985 några dagar innan tävlingen. Se även QR-koden ovan.

Uppge Tävling och namn vid Swish!

Eventuella allergier meddelas Köket 08-542 400 35 eller Tävlingsledningen på 070-261-13-42 i god tid innan speldagen.

Särskilda regler på grund av coronapandemin:

Inför denna tävling gäller särskilt att inga scorekort skrivs ut i förhand utan blanka kort kan hämtas i lådan vid tee 1. Den tävlande som har lägst handicap i respektive lag skriver ett scorekort med både det egna som det andra lagets score. Lagens kort stäms sedan av mellan lagen. Lagets scorekort signeras av den som fört resultatet, fotograferas och skickas per mail till tävlingsledaren, anders.malquist@gmail.com.

På grund av restriktionerna med anledning av coronaviruset kan varken lunchen eller prisutdelningen ske gemensamt.

Lunchen – Enligt golfförbundets rekommendationer ska man lämna klubben inom en timme efter avslutad rond men tiden borde räcka för både lunch och trevligt samtal med lagkamraterna. Utnyttja gärna alla möjligheter till att sitta på lagom avstånd. Om någon av coronaskäl inte vill inta sin lunch i restaurangen, varken inne eller ute, går det utan problem att få sin lunch i matlåda för att kunna äta den på annan plats. Men vi vore mycket tacksamma om ni ville meddela detta till Tävlingsledningen senast dagen innan så att köket kan planera alternativt innan start på första tee.

Prisutdelningen kommer att ske digitalt via mail och via notis i Ljusterö golfklubbs Facebookgrupp.

Vi är tacksamma om alla tävlande känner till de tillfälliga tävlingsbestämmelserna som finns på hemsidan – https://www.ljusterogolf.se/klubben/tavlingsregler/.

Kommentarer inaktiverade.