Höstflaggan

Höstflaggan är öppen för alla!

Sponsrad av Ljusterö Golf AB!

Singeltävling, Flaggtävling*.

Deltagaravgift 60:-. Swisha gärna någon/några dagar innan tävlingen till 123 219 3985. Uppge namn och Tävling vid Swish!

Eventuell greenfee för såväl externa gäster som klubbmedlemmar betalas i receptionen innan uthämtning av scorekort.

Regler: Spelaren erhåller 71+sitt erhållna slag enligt spelhandicap. Bollen måste hålas ut på varje hål och där slagen tar slut placeras den erhålla pinnen med scorekortet.

På scorekortet anges på vilket hål och ungefärligt avstånd kvar till hål från plats där man satt ner pinnen med scorekortet.

Vid avslut på eller nära green placeras pinnen med scorekortet utanför green i bortre kanten samt görs en notering på scorekortet om bollens avstånd från hålet.

Anmärkning 1: Resultat uppnådda i flaggtävling är handicapgrundande i det fall man hålat ut på 18.
Anmärkning 2: Vinner gör den som spelat flest antal hål. Vid lika resultat vinner den spelare som ligger närmast hål på det hål där flaggan placeras.
Anmärkning 3: Om bollen efter spelarens näst sista eller sista slag är förlorad eller out of bounds placeras flaggan där detta slag slogs. Detsamma gäller om spelaren i sitt sista slag ådrar sig 1 slags plikt eller i sitt sista eller näst sista slag ådrar sig 2 slags plikt.
Anmärkning 4: Om bollen är förlorad i ett vattenhinder på det näst sista eller sista slaget placeras flaggan vid sista skärningspunkten till pliktområdet.

Skulle en spelare ha slag kvar efter att ha hålat ut på hål 18, ska spelaren fortsätta på nästa rond från hål 1 så långt slagen räcker. Anmäl till TL vilket hål som avslutades på.

Eventuell greenfee betalas i receptionen innan scorekort hämtas ut.