Damernas sällskapsgolf tisdag 25/5

| 14 kommentarer

Damernas tisdagsgolf är så länge tävlingsförbudet råder enbart sällskapsspel. Du är välkommen oavsett ålder eller hcp. Du behöver inte ens vara medlem i klubben utan kan delta ändå och betala greenfee. Under tiden tävlingsförbudet består och vi inte får använda GIT tävlingssystem måste vi använda ett manuellt sätt att placera in er i bollarna.

Du anmäler dig, senast kl 23:59 lördag kväll, i kommentarsfältet nedan och det är viktigt att du anger:
1) ditt namn
2) om du vill spela 9 eller 18 hål
3) ditt hcp – på ett ungefär

För att undvika spam kommer vi att behöva godkänna kommentarerna vilket gör att det kan ta en stund innan de syns offentligt men de syns för oss i bakgrunden.

Vi kommer under den här tiden då vi måste planera vårt sällskapsspel helt och hållet manuellt, inte att kunna ta någon hänsyn till önskemål om tidig eller sen starttid såvida det inte finns särskilda skäl.

När anmälningstiden gått ut kommer starttiderna att presenteras här senast måndag förmiddag. Under den tid vi inte kan boka i GIT är vi inte lika flexibla, och det kommer att kräva en del manuell handpåläggning, vilket innebär att en sen avbokning kan få konsekvenser för övriga i bollen. Vi måste hjälpas åt att se till att alla får en trevlig tisdagsgolf.

Under anmälningstiden, speldagen och kanske någon dag till kommer anmälningar och startlista vara synliga här. Därefter kommer vi att ta bort kalenderobjektet.

Vi ber alla att notera rekommendationerna och restriktionerna som gäller på grund av covid-19-pandemin. För att vara säker på att kunna hålla avstånd kom gärna till din tid kanske inte i sista minuten men gärna kort tid innan. Du kan läsa om vad som gäller angående covid-19 på hemsidan och på golf.se.

Välkomna
Sibylle

1. Hej, jag kan tyvärr inte vara med i morgon.
    Hälsningar Kerstin

2. Jäklar, glömt att anmäla mig.
    Hoppas det funkar så jag kan vara med.
    Spelar gärna 18 hål, hcp 29,2
    Kicki

3. Har ångrat mig. Kan INTE vara med och spela på tisdag. Pratat med Judit om spel tisdag men det funkar tyvärr inte. Mvh Gunilla

4. Boll start 09:30
    Susanna Blidholm
    Helena Sjöblom
    Kersin Jakobsson

Boll start 09:40
    Kerstin Engstrand
    Lena Hartog
    Eva Nilsson

Boll start 09:50
    Anita Nilsson
    Ingrid Wikander
    Lisbeth Waern

Boll start 10:00
    Anita Nilsson Röjning
    Margareta Blomberg
    Sibylle Wenne

5. Anmälan 25/5 för Margareta Blomberg, 18 hål, hcp 27,4.

6. Anmäler mig till 18 hål 25/5 Hcp 36,5

7. 18 hål. 25/5 sen start