Damernas interna seriespel

Damernas interna Seriespel för D60 o D70

Ett roligt sätt att inte hålla tag i takterna inför nästa års seriespel. Vi spelar D60 mot D70 men inte på blodigt allvar utan för skojs skull. Förhoppningsvis kan vi efteråt sitta i vackert väder på lagom avstånd och gratulera varandra.

I D60 laget kan de ingår som nästa år fyller 60 – 69 år delta medan i D70 kan alla som fyller 70 elle mer nästa år delta. vi räknar med max 8 deltagare från respektive lag.

Vi spelar scratch vilket innebär utan handicap men vi parar ihop motspelarna så att den med lägst handicap i ena laget möter motsvarande i andra laget.

Match är ett trevlig sätt att spela golf och här har alla en chans. Gick det inte så bra på ena hålet så kan man ta igen det på nästa.

I denna tävling är det ingen anmälningsavgift och priset för respektive segrare består av en Ljusterö-golfboll.

Välkomna!!