Damavslutet

KANONSTART om det är tillåtet när tävlingen går – annars löpande start.

Ljusterö-scramble, Maxantal slag +5 (= Slaggolf, par +5), 18 hål.

Deltagaravgift 60:-. Swisha gärna någon/några dagar innan tävlingen till 123 219 3985. Uppge namn och Tävling vid Swish!

Eventuell greenfee för såväl externa gäster som klubbmedlemmar betalas i receptionen innan uthämtning av scorekort.

Ljusterö Scramble: Varje lag består av 3 eller 4 tävlare. Samtliga slår var sin boll från tee. Därefter väljer laget från vilken bolls läge de vill fortsätta spela och markerar denna. I valfri ordning placerar tävlarna sin resp boll inom ett scorekort från detta läge, dock inte närmare hålet, och spelar sitt slag. Den tävlare som slagit den som valts får, i lag med 4 tävlare, ej slå nästa slag. Alla spelare måste bidra med minst 3 utslag.

“En spelare får, i syfte att spara tid, lov att håla ut efter en annan spelare även om fler i laget har möjlighet kvar att putta från föregående plats. Laget räknar naturligtvis då det lägsta resultatet.”