Välkommen till Ljusterö Golf

Vintern hade ett grepp om oss ett tag men verkar nu ha tagit en paus. Banan är så klart stängd men så länge det finns snö finns det skidspår för dem som vill hålla kontakten med klubben och banan samt träna både armar och ben.

Snart går vi in i en vårmånad – när detta skrivs redan om nio dagar. Med våren följer en känsla av att snart kan vi spela golf. Innan vi kan starta säsong 2021 så kan vi i alla fall låta Ljusterö Golf AB:s nye VD från 15 februari presentera sig.

Presentation av Ljusterö Golf AB:s nye VD

Jag heter Janne Edlund och är den nya VD:n på Ljusterö Golf AB och ja det blir en till Janne E på klubben….

Jag har precis fått den stora äran att ta över efter Andy som valt att gå vidare och jag hoppas kunna förvalta och utveckla Ljusterö GK så att att alla ni medlemmar och andra gäster som kommer till vår fin golfanläggning ska trivas, ha väldigt trevligt och få en bra total upplevelse. Bra golf, god mat och andra aktiviteter står högt upp på min agenda.

Själv är jag en högst ordinär medelgolfare, 56 år gammal, med ett långt förflutet inom detaljhandeln och i synnerhet då modehandeln. Då förstår ni att jag har med andra ord inte fått uppdraget för mina golfmeriter men jag älskar golfsporten och människor och jag brinner för service och utveckling och hoppas båda dom egenskaperna kommer väl till pass på Ljusterö golf och vem kan motstå den fina miljön?

Första veckan har mest gått åt att sätta mig in i rutiner, träffa personalen, och försöka få en ordentlig bild av hela uppdraget och jag vill på en gång be om ursäkt om jag inte hunnit återkoppla till er som mailat om en del medlemsfrågor. Jag har inte riktigt hunnit komma in i systemet helt ännu men räknar med att under nästa vecka vara ikapp med det och jag återkommer till er så fort det bara går.

Tänkte även vid nästa tillfälle presentera lite mer vad som är på gång framöver och jag har då även säkert hunnit bli lite mer varm i kläderna.

Jag vill avslutningsvis passa på att tacka Andy för några fina år på banan där mycket har hänt och jag önskar all lycka till framöver.

Vintriga golfhälsningar och så ses och hörs vi framöver!

Janne

Klubbens höstmöte

Klubbens helt digitala höstmöte, förutom för styrelsemedlemmarna, gick av stapeln 7/11. Protokoll finns tillgängligt under Medlemssidorna.

Medlemskap 2021

Fullvärdig Senior utan köpt spelrätt 6 980 kr
Fullvärdig Senior med spelrätt 5 780 kr

9-hålsmedlem 4 000 kr (9 hål per dag. Under högsäsong endast spel efter kl 14.00)

Greenfeemedlemskap 1 500 kr (då ingår 4 st 9-hålsrundor. Vid betalning före 1 mars ingår 5 st)

Yngre Senior utan spelrätt (22-26 år) 3 800 kr
Yngre Senior med spelrätt (22-26 år) 2 800 kr
Junior (13-21 år) 2 700 kr
Minior (0-12 år) 1 400 kr

Har ni frågor eller funderingar kring medlemskap är det bara att höra av er.

Varma hälsningar

Janne Edlund med personal