Välkommen till Ljusterö Golf

Hej alla Ljusterögolfare!

Ännu en golfsäsong går obevekligt mot sitt slut och vi börjar alla förbereda oss så smått för att banan snart kommer att stänga för vintern. Det har varit en bra och rolig säsong även om det började tufft med ett ovanligt sent öppnande pga vädrets makter.

Vi kommer att hålla själva banan öppen så länge det går men beläggningen och bokningarna gör att vi minskar ner på öppettiderna i klubbhuset och förenklar i köket som ni redan känner till.

Klubbhuset och köket är fr.o.m. 10/10 stängt måndagar t.o.m. onsdagar och vi öppnar upp igen torsdag t.o.m. söndag. Nya öppettiderna är 9-16 och i köket 11-14.
När det är stängt så finns det en Swish-tavla innanför den alltid öppna entrén för dom som ska betala greenfee. Behöver ni boka bilar när det inte är öppet så kontakta oss på receptionen@ljusterogolf.se

Hösthälsningar från alla oss på Ljusterö Golf.

Jan Edlund
VD

Höstresa Ljusterö GK – Till Portugal ( Algarve) 2022

19 November avresa till Portugal/Faro
26 November hemresa till Stockholm/Arlanda
Vi bor på Luna Olympus hotell APT Vilamoura. Vi spelar 5 rundor golf på Vilamoura banorna.

Laddar ner hela informationen här (PDF)

Padel
Båda våra banor står redo och bokas som vanligt via MATCHi. Har du inget racket så går det bra att hyra hos oss i receptionen. 🎾

Varmt välkomna till oss på Ljusterö Golf!

Medlemskap 2022

Fullvärdig Senior utan köpt spelrätt 6.980 kr
Fullvärdig Senior med spelrätt 5.780 kr

9-hålsmedlem 4.000 kr (9 hål per dag. Under högsäsong gäller endast spel före kl 8.00 eller efter kl 14.00)