Välkommen till Ljusterö Golf

På grund av både kyla och väta är banan inte öppen än. Det går däremot att spela Padel om andan faller på. Du hittar mer info under fliken Padel.

Klubbens Vision och Mission är dock i allra högsta grad levande året om oberoende av väder och vind och finns att läsa om under fliken Styrelse.

Kallelse till Klubbens vårmöte 24 april kl 12:00

Klubbens vårmöte kommer även det att gå i det digitala tecknet. Kallelsen hittar du här: Kallelse till vårmöte

Hälsning från Ljusterö Golf

Jag förstår att det är många som törstar efter att komma igång med golfspelandet och få veta lite om vad som är på gång med klubben och banan just nu. Eftersom påskveckan står för dörren och det gått en dryg månad sedan jag tog över efter min företrädare Andy, kommer här en statusuppdatering.

Det är fortfarande mycket att sätta sig in i men det går sakta men säkert framåt. Jag vill samtidigt be om ursäkt för att jag inte hunnit återkomma till några av er både nya och gamla medlemmar, som hört av sig, eller om jag varit lite för snål med informationen, men jag har fokuserat på att skaffa mig en god helhetsbild av jobbet först.

Det många undrar just nu är när vi kan öppna banan och det ligger helt i händerna på våra duktiga banarbetare och vädergudarna. Det har varit blött i år så vi räknar med slutet av april eller början av maj i dagsläget. Vidare kommer vi slussa ut information löpande via ban-Janne och hans team.

Däremot är Driving rangen öppen och det är även vår fina padelbana som står redo för bokning. Blir det fint väder så kan ju det vara nått att stilla abstinensen med tillsvidare. Bokar dig gör du här: https://www.matchi.se/facilities/ljusterogolf

Jag har fått en hel del medlemsärenden som rör allt från nya medlemmar till förändringar av befintliga medlemskap samt allmänna frågor. Vissa har jag inte kunnat ge svar på ännu eller hunnit utföra, men förhoppningsvis ska alla medlemsärenden inom kort vara på banan.

Som avslutning kan jag också glädjande meddela, som flera av er säkert redan vet eller hört, att vi har lyckats knyta kock-Oscar permanent till klubben vilket borgar för fantastisk kvalitet på maten och att ingen ska behöva gå hungrig från Ljusterö golf i sommar heller.

Glad påsk önskar Janne Edlund

Medlemskap 2021

Fullvärdig Senior utan köpt spelrätt 6 980 kr
Fullvärdig Senior med spelrätt 5 780 kr

9-hålsmedlem 4 000 kr (9 hål per dag. Under högsäsong endast spel efter kl 14.00)

Greenfeemedlemskap 1 500 kr (då ingår 4 st 9-hålsrundor. Vid betalning före 1 mars ingår 5 st)

Yngre Senior utan spelrätt (22-26 år) 3 800 kr
Yngre Senior med spelrätt (22-26 år) 2 800 kr
Junior (13-21 år) 2 700 kr
Minior (0-12 år) 1 400 kr

Har ni frågor eller funderingar kring medlemskap är det bara att höra av er.

Varma hälsningar

Janne Edlund med personal, VD Ljusterö Golf