Välkommen till Ljusterö Golf

Veckoprogram – Vecka 31 & 32

Veckoplanering för Ljusterö Golf så ni fortsatt lätt följer med i vad vi har för oss. Vi presenterar dom datum som är fastställda men kommer löpande uppdatera infon vid behov.
Måndag 2/8 – Juniorträning mellan kl. 14-15.30.

Tisdag 3/8 – Golfskoj 14-15 och 16-17. Vi har kvällsöppet i restaurangen fram till 21 och vår egen Ubbe Holm kommer tillbaka och underhåller.
MedlemsbollenKl. 11.30 Det finns 2 platser till för medlemmar att gå 18 hål med vår banchef Janne Eriksson och vår VD Janne Edlund. Målet är att vi ska få feedback och synpunkter på banan samt att ha trevligt förstås. Anmälan sker i receptionen.

Onsdag 4/8-6/8Juniorläger under 3 dagar.
Vi håller på varje dag mellan kl 9-15 (torsdag även 18-20) och lägret vänder sig till dig som spelar golf och gillar att träna och vi ser gärna att du har officiellt HCP och är mellan 10-21 år. Fokus ligger på att utveckla ditt golfspel och vi går på djupet och tränar närspel, putting, långa spelet samt spelstrategi. Vi kommer att gå ut och spela på banan varje dag och på torsdag har vi dessutom kvällsaktiviteter med grillning och lite lekar. Kostnaden är 2 500 kr och då ingår förutom träningen och spel, frukost, lunch och rangebollar. Medtag egna klubbor och utrustning samt kläder för alla väder. Anmälan sker direkt i receptionen eller på receptionen@ljusterogolf.se

Torsdag 5/8 – Golfskoj mellan kl. 16-17 och sen har vi kvällsöppet i restaurangen med tema havets läckerheter och Skaldjursbuffé men givetvis har vi även en barnmeny. Härliga Anna Landström kommer tillbaka och underhåller på altanen igen mellan 16.30-21.

Måndag 9/8 – Juniorträning mellan kl. 14-15.30.

Tisdag 10/8Golfskoj 14-15 och 16-17. Vi har som vanligt kvällsöppet i restaurangen fram till 21 med Ubbe Holm som kommer och gör sin sista tisdags-spelning.

Torsdag 12/8 – Vi kör vårt sista Golfskoj för säsongen mellan kl 16-17. Restaurangen har kvällsöppet med à la carte och hemlig gäst!

Glöm inte att vi kör take away i restaurangen för er som vill äta super gott utan ansträngning 🙂

Välkomna till oss på Ljusterö golf ⛳️

3 goda ting på Ljusterö Golf – 4 om man räknar med att sommaren äntligen är här 🌞

• Nu släpper vi äntligen ut våra fina och bekväma golfbilar på grönbete efter en lång, blöt väntan. Det går därmed utmärkt att boka en bil till rundan.
  • Vår egen golf guru Janne Björnsson gjorde en HIO på 17:e hålet på Bro Hof samtidigt som han passade på att komma 5:a på seniortour tävlingen bland 88 startande, mycket imponerade⛳️💪🏼
  • Fredrik Strömgren, vårt nya PRO, anländer nu till ön och kommer tillsammans med Björn Deilert starta säsongen för alla träningssugna golfare i helgen. Se deras tränings och kursupplägg på vår hemsida.

Svinga lugnt🏌️‍♀️⛳️🏌️‍♂️

Janne

Medlemskap 2021

Fullvärdig Senior utan köpt spelrätt 6 980 kr
Fullvärdig Senior med spelrätt 5 780 kr

9-hålsmedlem 4 000 kr (9 hål per dag. Under högsäsong endast spel efter kl 14.00)

Greenfeemedlemskap 1 500 kr (då ingår 4 st 9-hålsrundor. Vid betalning före 1 mars ingår 5 st)

Yngre Senior utan spelrätt (22-26 år) 3 800 kr
Yngre Senior med spelrätt (22-26 år) 2 800 kr
Junior (13-21 år) 2 700 kr
Minior (0-12 år) 1 400 kr

Har ni frågor eller funderingar kring medlemskap är det bara att höra av er.

Varma hälsningar

Janne Edlund med personal, VD Ljusterö Golf