Välkommen till Ljusterö Golf

Årets säsong är igång på allvar! 🌼

Nu rullar årets säsong igång på allvar och det blir ett antal roliga, sköna och goda aktiviteter under hela sommaren som vi kommer att presentera mer detaljerat löpande.

Efterfrågan på vårt populära golfskoj har blivit så stor att vi tjuvstartar redan tisdag 28/6 kl 16-17. Det är drop-in och inga förkunskaper på golf behövs. Kostnad är 120 kr och anmäl sker i receptionen. Nästa gång vi har golfskoj blir på torsdag 30/6 samma tid 16-17. Fr.o.m. nästa vecka kör vi golfskoj både tisdagar och torsdagar, två gånger per dag, kl 14-15 och 16-17.

På torsdag 30/6 har vi premiär med kvällsöppet i restaurangen och presenterar en härlig fisk & skaldjursbuffé med tillbehör som serveras från 17.00 till 20.00. Varmt välkommen med din bokning eller drop-in.

Träna med Fredrik Strömgren vecka 30!
I år har vi en speciell träningsvecka när Fredrik Strömgren kommer tillbaka till oss. Hans schema lägger vi ut på hemsidan och det går bra att boka via receptionen@ljusterogolf.se. Du hittar Fredriks schema här

Sommarsäsongen är härmed igång och vi kommer ha kvällsöppet på tisdagar och torsdagar med olika teman och livemusik.
Håll dig uppdaterad via Facebook, Instagram och vår hemsida.

Varmt välkommen till oss på Ljusterö Golf önskar hela gänget!

Padel
Båda våra banor står redo och bokas som vanligt via MATCHi. Har du inget racket så går det bra att hyra hos oss i receptionen. 🎾

Varmt välkomna till oss på Ljusterö Golf!

AKTUELL MENY:

Kom igång med golfen! 🏌️‍♂️🏌️‍♀️

För er som vill komma igång med golfen och fräscha upp era golfkunskaper så kommer vårt PRO Björn Deilert köra igång kurser redan i Kristi Himmelsfärd. Dom går att boka direkt av Björn antingen via mejl eller på telefon. Går även bra att boka i receptionen när den öppnar. Ännu mer info om Björns kurser hittar du här

Medlemskap 2022

Fullvärdig Senior utan köpt spelrätt 6.980 kr
Fullvärdig Senior med spelrätt 5.780 kr

9-hålsmedlem 4.000 kr (9 hål per dag. Under högsäsong gäller endast spel före kl 8.00 eller efter kl 14.00)
Greenfeemedlemskap 1.500 kr (det ingår 4 st 9-hålsrundor eller 2 st 18-hålsrundor)

Yngre Senior utan spelrätt (22-26 år) 3.800 kr
Yngre Senior med spelrätt (22-26 år) 2.800 kr