Välkommen till Ljusterö Golf

Veckoprogram – Vecka 30 & 31

Veckoplanering för Ljusterö Golf så ni fortsatt lätt följer med i vad vi har för oss. Vi presenterar dom datum som är fastställda men kommer löpande uppdatera infon vid behov.

Måndag 26/7Juniorträning som vanligt mellan kl 14-15.30. Passar dom som har officiellt hcp och är i åldrarna mellan 10-21. Fokus ligger på att utveckla och träna golf i första hand. Föranmälan krävs och ni anmäler er i receptionen. Kostnad 200 kr.

Tisdag 27/7 – Vi kör Golfskoj mellan kl 14-15 och kl 16-17. Passar dom som inte har officiellt golf handicap och vill prova på golf. Fokus är på lättare träning och lek. Drop-in men anmälan sker i receptionen helst 15 minuter innan. Kostnad 100 kr.

Restaurangen håller kvällsöppet och vår duktiga kökschef Oskar lovar att lanserar några nya spännande rätter samtidigt som vi har en speciell barnmeny. Plats på altanen tar Anna Landström som kommer och står för underhållningen.

Anna är en charmig sångerska som ofta jobbar som barpianist på små och stora scener. Hon kompar även andra artister såsom Andreas Weise, Tomas Andersson Wij och Linda Bengtzing. Det blir allt från jazz till Swedish House Mafia och Anna gillar utmaningar och hon spelar gärna på begäran – alltså precis det ni önskar under kvällens gång, kom och utmana henne!
.
Torsdag 29/7 – Vi har Golfskoj mellan kl 16-17. Restaurangen har kvällsöppet med à la carte och vår speciella barnmeny.

Fredag 30/7 – Champagne och vinprovning ink mat med Franska vinlistan. Det blir provning av flera fina Champagner samt både rött och vitt vin. Till middagen serverar vi en tvårätters-meny specialkomponerad av Kock Oskar – Pilgrimsmussla med blomkålskräm och krondillssmör samt hängmörad Entrecote Cafe de Paris med sotade bönor. Pris 995 kr pp och då ingår även kaffe med tryffel. Anmälan sker i receptionen eller till receptionen@ljusterogolf.se senast torsdag fm. Obs begränsat antal platser så först till kvarn är det som gäller.

Lördag 31/7 – Blir det konsert med Prins Svart som kommer tillbaka och spelar i år igen och upprepar förra årets succé spelning. Vi har givetvis kvällsöppet i restaurangen och i baren med tillhörande rock tema. Prins Svart är ett av dom mest spännande och nyskapande rockbanden i Sverige just nu och vi är glada att dom väljer just Ljusterö Golf som en av sina konsertarenor. Det blir rock och god mat serverad i vår härliga skärgårdsmiljö så ta chansen till en unik konsert upplevelse! Biljetter köper du på deras hemsida som du hittar här. Obs begränsat antal platser så även här gäller först till kvarn.

Måndag 2/8 – Juniorträning mellan kl. 14-15.30.

Tisdag 3/8 – Golfskoj 14-15 och 16-17. Vi har kvällsöppet i restaurangen och vi återkommer med tema och underhållning.
Nyhet – Medlemsbollen – Kl. 11.30 finns 2 platser till för medlemmar att gå 18 hål med vår banchef Janne Eriksson och vår VD Janne Edlund. Målet är att vi ska få feedback och synpunkter på banan samt att ha trevligt förstås. Anmälan sker via receptionen.

Torsdag 5/8 – Golfskoj 16-17 och restaurangen har kvällsöppet med tema Skaldjurs buffé och vår speciella barnmeny givetvis.

Glöm inte att vi kör take away i restaurangen för er som vill äta super gott utan ansträngning 🙂

🚗
Nyhet! Vi kommer erbjuda Ljusterö Golfs egen hemkörningsverksamhet i samband med några av kvällarna framöver. Håll utkik för mer info som rör respektive kväll.

Välkomna till oss på Ljusterö golf ⛳️

3 goda ting på Ljusterö Golf – 4 om man räknar med att sommaren äntligen är här 🌞

• Nu släpper vi äntligen ut våra fina och bekväma golfbilar på grönbete efter en lång, blöt väntan. Det går därmed utmärkt att boka en bil till rundan.
  • Vår egen golf guru Janne Björnsson gjorde en HIO på 17:e hålet på Bro Hof samtidigt som han passade på att komma 5:a på seniortour tävlingen bland 88 startande, mycket imponerade⛳️💪🏼
  • Fredrik Strömgren, vårt nya PRO, anländer nu till ön och kommer tillsammans med Björn Deilert starta säsongen för alla träningssugna golfare i helgen. Se deras tränings och kursupplägg på vår hemsida.

Svinga lugnt🏌️‍♀️⛳️🏌️‍♂️

Janne

Medlemskap 2021

Fullvärdig Senior utan köpt spelrätt 6 980 kr
Fullvärdig Senior med spelrätt 5 780 kr

9-hålsmedlem 4 000 kr (9 hål per dag. Under högsäsong endast spel efter kl 14.00)

Greenfeemedlemskap 1 500 kr (då ingår 4 st 9-hålsrundor. Vid betalning före 1 mars ingår 5 st)

Yngre Senior utan spelrätt (22-26 år) 3 800 kr
Yngre Senior med spelrätt (22-26 år) 2 800 kr
Junior (13-21 år) 2 700 kr
Minior (0-12 år) 1 400 kr

Har ni frågor eller funderingar kring medlemskap är det bara att höra av er.

Varma hälsningar

Janne Edlund med personal, VD Ljusterö Golf