Välkommen till Ljusterö Golf

Mitt på Sveriges sjuttonde största Ö finner du en golfanläggning likt ingen annan. 18 hål som försvarar sina par 71 med naturliga onduleringar och snabba greener. I restaurangen, med fullständiga rättigheter, finns Sara och hennes gäng som bakar och lagar mat från grunden medan du sitter på terrassen och svalkar dig med något gott i glaset. Och du, vi har tystnadsplikt så skulle du vilja busa till det med en av våra berömda kanelbullar så lovar vi att inget säga oavsett vem som frågar 😉

Klubbens tävlingsverksamhet sträcker sig från maj till oktober och innefattar i år 27 aktiviteter. Pubkvällar och andra temaaftnar hålls med jämna mellanrum.

På Ljusterö Golf vill vi att alla ska känna sig hemma vilket gäller även dig som inte medlem eller för delen spelar golf, ännu vill säga…

Vi bokar numera alla våra starttider i appen SweetSpot som du hittar i appstore eller google play.

Utbildning sker av Björn Deilert och han har många uppskattade kurser planerade och ger självklart även privatlektioner. Bokar gör du i receptionen eller mailar.

Sedan årsskiftet drivs Ljusterö Golf i ny regi där vi nu försöker förädla en redan uppskattad pärla genom att fräscha upp klubbhus, restaurang och shop. Följ oss gärna i sociala medier under det påhittiga namnet “Ljusterö Golf” för att hålla dig ajour.

Vi har i dagsläget ingen kö för att träda in som medlem i klubben och det finns lite olika medlemsalternativ beroende på hur mycket man vill spela hos oss.

Fullvärdig Senior utan spelrätt 6 480 kr
Fullvärdig Senior med spelrätt 5 480 kr

9-hålsmedlem 3 000 kr

Greenfeemedlemskap 1 450 kr (då ingår fyra 9-hålsrundor)

Yngre Senior utan spelrätt (22-26 år) 3 800 kr
Yngre Senior med spelrätt (22-26 år) 2 800 kr
Junior (12-21 år) 2 700 kr
Minior (0-11 år) 1 400 kr

Har ni frågor eller funderingar kring medlemskap är det bara och ringa. Vi aktiverar ditt medlemskap samma dag.

Så varmt välkommen ut och upplev hur vi tycker skärgårdsgolf är när den är som bäst.

Varma hälsningar

Andy Danewid med personal